Leveranser

Leveranser

Fraktkostnad

Du betalar alltid 79 kr i fraktavgift.

Returkostnad

Varan kan returneras antingen i butik eller via DB Schenker. Retur via DB Schenker kostar 79 kronor.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt 2-4 vardagar. Beställningar lagda före kl 11.00 skickas samma dag.

Leveranssätt

Vi använder oss av DB Schenker’s tjänst Privpak och paketet levereras till det utlämningställe som är närmast dig. Du kan kontrollera vilket utlämningsställe som är närmast er här. DB Schenker samarbetar även med Posten och i vissa fall kan era paket anlända där.

Avisering

När din order skickas får du ett meddelande från oss med ditt kollinummer, du kan följa paketets gång via Dbschenker. När paketet finns hos utlämningsstället får du ett sms.

Delleveranser

Om du köpt flera par skor samtidigt kan det ibland hända att skorna levereras från mer än en butik. och därmed i mer än en försändelse. Detta innebär inte någon extra kostnad till dig som kund.

Ej utlösta paket

Ditt paket ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar. Om du inte löser ut paketet debiterar vi frakt- och hanteringskostnader med 150kr.

Force Majeure

Händelser som ligger utanför vår kontroll, som t.ex. naturkatastrofer, krig eller dylikt skall hänföras till Force Majeure. Detta innebär att Topshoes befrias från de förpliktelser de har att fullgöra ingångna avtal.

Vi hjälper dig hitta rätt sko

Med vårt filter är det lättare för dig att hitta rätt sko. Om du trots allt inte hittar dina skor kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig.


Leverans inom 3 dagar inom Sverige

Öppet köp i 30 dagar